Loopbaanadvies

Wat heb jij in de aanbieding?

De baan voor het leven bestaat vrijwel niet meer. Het is aan jou om zelf je loopbaan vorm te geven. Hiervoor is het nodig dat jij weet wat je basis is, waar je van bent, waar je in gelooft, wat je talenten zijn, wat je uniek maakt en kleur geeft! 

Maar als jij niet (meer) weet…
  • Wat je talenten zijn?
  • Wat je de arbeidsmarkt te bieden hebt?
  • Hoe je tot je recht komt in je huidige werk?

Houden deze vragen je bezig? Wil je het woord niet vervangen door wel en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Paadwiis loopbaanadvies helpt je graag bij vraagstukken rondom loopbaan, mobiliteit en talentgericht werken en ontwikkelen.

Paadwiis loopbaanadvies: aandacht voor jou!

Op een persoonlijke en professionele manier begeleid ik je bij het vormgeven van je loopbaan en toekomst.  Ik help je bij loopbaanvragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Vanuit een waarderend perspectief kijk ik naar kracht en mogelijkheden. Want daar waar je van nature goed in bent, is de basis voor verdere ontwikkeling en succes in je loopbaan.

Paadwiis maakt gebruik van een talentontwikkelingsprogramma die zichtbaar maakt over welke talenten je beschikt, hoe je die ontwikkelt en hoe je deze bewuster kunt gebruiken in je huidige werk of in een werkomgeving waar jij tot je recht komt.

Ondernemer van je eigen loopbaan & toekomst!

Wil je weten of en hoe Paadwiis jou kan helpen bij het vormgeven van je loopbaan & toekomst? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek onderzoeken we wat je vraag of behoefte is en welke oplossing daar het beste bij aansluit.

Tip: wist je dat loopbaanadvies belasting aftrekbaar is?!

 

Maak werk van je talent!

Talent krijgt pas betekenis wanneer jij en anderen het effect ervan ervaren. Vaak ben je je niet bewust van je talent, omdat ze voor jou vanzelfsprekend zijn. Je sterktes zien en deze naar voren brengen in het werk is belangrijk. Want hoe meer je in contact staat met jouw sterke kanten, hoe groter de kans dat je daadwerkelijk bereikt waar je voor gaat. Met energie, aandacht en daadkracht tot gevolg.

(bron: leertraject Talentgericht werken FCE)

“Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.” 

-Albert Einstein-