Titia

Paadwiis & Titia

Mijn naam is Titia Terpstra en mijn passie is het beste ‘te zien, te halen en te benutten’ in mensen. Tot 2015 heb ik met liefde en plezier gewerkt voor de grootste HR-dienstverlener op het gebied van mens en werk. Vanuit de functie adviseur leren & ontwikkelen, trainer en coach heb ik kunnen bijdragen aan het professioneel en persoonlijk ontwikkelen van mensen. In 2015 heb ik besloten dat het tijd werd voor een volgende loopbaanstap en ben ik voor mezelf begonnen.

Mijn ‘vakmanschap en talenten’ zet ik nu graag in voor groei van jongeren, volwassenen en organisaties, met focus op talentontwikkeling. Dat is mijn wegwijzer! Dat is Paadwiis!

Wegwijs in leren & ontwikkelen

Paadwiis is fries voor wegwijs maken. Op een positieve, persoonlijke en professionele manier maak ik organisaties, volwassenen en jongeren wegwijs in leren en talentgericht ontwikkelen en ondersteun hen bij (loopbaan) vraagstukken in relatie tot werk of studie. De combinatie van persoonlijke aandacht, open houding en vakkennis is wat mij kenmerkt.

Naast wegwijs maken, betekent Paadwiis ook wijs en blij zijn met je loopbaan pad en dat is mijn doel wat ik met Paadwiis nastreef.


 

stukje uit woordenboek, betekenis wegwijs

 

 

 

Wie een koers wil uitzetten voor zijn leven, doet er goed aan om deze te baseren op dingen die hij goed kan!

 

 

  facebook-circle logo linkedin logo twitter logo