Verhalen van klanten


 Verhalen van klanten


Maren van der Meulen 

“Doordat ik behoefte had aan een nieuwe loopbaankoers in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar antwoorden, vooral omdat mijn koers voor mij niet duidelijk was. Uiteindelijk ben ik bij Titia terecht gekomen, en dat heeft zeker antwoorden opgeleverd!

Titia kijkt samen met je naar je eigen krachten en kunnen en zorgt hiermee voor nieuwe inzichten. Door haar doortastendheid weet ze precies op welke zaken ze dieper in kan gaan, en zo samen met jou tot antwoorden en inzichten komt. Waarbij zij het voorzetje geeft maar je zelf toch echt met de antwoorden moet komen ;)). Ik heb de samenwerking met Titia als positief en  leerzaam ervaren. Haar kennis zorgt voor een mooie basis en haar persoonlijkheid maakt haar een fijne coach en sparrings- partner. Bedankt!” 


Jonas (17)

Alweer een tijdje geleden heb ik een studiekeuzetraject bij Titia gevolgd, omdat ik niet goed wist wat voor studie ik wilde doen. Tijdens het traject kwam ik er al snel achter dat voordat ik met m’n studiekeuze bezig kon gaan, ik eerst meer over mezelf moest leren. Wat voor persoonlijkheid heb ik? En waar ben ik nou eigenlijk goed in? Met deze twee vragen zijn we de eerste paar sessies vooral bezig gegaan. Door middel van leuke tests en spellen kwam ik meer over mezelf te weten en zag ik in welke kwaliteiten ik heb. Een opdracht die me erg hielp was dat ik m’n ideale toekomstbeeld moest schetsen. Door heel precies over mijn ideale toekomst na te denken kwam ik er een stuk beter achter wat ik zoek in een studie.


Na een aantal sessies bezig te zijn geweest met m’n kwaliteiten konden we de studies induiken. Titia weet veel van de studies af en leverde me de studiegids waar ik erg veel aan had. Door dieper de studies in te duiken kon ik steeds meer studies wegstrepen en aan het einde van het traject is het me gelukt om van de grote berg met studies een selectie van slechts 6 studies over te houden waar ik een keuze uit ga maken. Deze keuze hoef ik gelukkig nog niet heel snel te maken, aangezien ik heb besloten (ook met behulp van Titia) dat ik een halfjaar naar New York ga om daar een cursus Engels te volgen. Ik denk niet dat ik zonder Titia genoeg inzicht en vertrouwen in m’n eigen kwaliteiten zou hebben om deze stap naar Amerika te wagen.


Al met al heb ik geen moment spijt gehad van m’n studietraject bij Titia. Vanaf het eerste moment vond ik het hartstikke leuk om met Titia in gesprek te gaan. Ze stelt je snel op je gemak, waardoor je ook makkelijk dingen over jezelf vertelt. Het beste aan het traject vond ik de positieve kijk die Titia heeft. Haar visie is dat je niet op de negatieve punten van iemand moet focussen, maar juist op de positieve. Dit hielp me niet alleen bij het ontdekken van m’n kwaliteiten en het vinden van een studie, maar ook is het een wijze les die ik zeker zal onthouden.


Marieke (17)

De sessies hebben mij goed geholpen. Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik weet nu wat voor keuze ik moet maken. Titia heeft mij meer inzicht gegeven in mezelf. Heel erg bedankt!


Moeder over profielkeuzetraject van dochter (13)

Wij kunnen alleen maar lovend zijn over je werk Titia! Je bent samen met onze dochter tot een prachtig resultaat gekomen. En mooi om te zien hoe bewust ze is van haar eigen kunnen en daardoor ook zelf een keuze heeft kunnen maken. Hoe fijn is het om bewust te zijn van je eigen talenten. Hierdoor kun je groeien!


Ga uit van je eigen kracht!

facebook-circle logo linkedin logo twitter logo